Gratis verzending door heel Nederland & België
Gratis verzending door heel Nederland & België

"Ons doel is zorgen voor Happy palms en Happy klanten"

Over Happypalm

HappyPalm is een Nederlands palmbomen bedrijf die diverse palmbomen verkoopt die perfect zijn voor Nederlandse & Belgische klimaat. De missie van HappyPalm is de Nederlandse palmboom bij iedereen bekend te laten maken en hierdoor een warm zomergevoel te creëren in het kikkerland. HappyPalm haalt haar bomen uit Aalsmeer. 

De 3 voordelen die dit met zich meebrengen
• De beste kennis van Nederlandse telers en kwekers met meer dan 10 jaar ervaring! 
• De bomen kunnen het beste tegen het Nederlandse en Belgische klimaat. 
• We steunen hiermee de Nederlandse economie.


Hoe zijn we begonnen

HappyPalm is 2 jaar geleden begonnen met de vraag, hoe palmbomen in Nederland kunnen overleven? We zijn een onderzoek gestart en we kwamen erachter dat palmbomen uitstekend in het Nederlandse klimaat kunnen groeien en zelfs gekweekt worden. Na deze uitslag gingen wij direct alles uitzoeken over palmbomen, we zijn onder anderen met vele Nederlandse kwekers gaan praten over palmbomen, en hoe je ze het beste kan onderhouden. Na al ons onderzoek, hebben wij veel kennis op gedaan over palmbomen. Wij zijn erachter gekomen dat een aantal palmbomen zoals de Trachycarpus Fortunei het heel goed doen in Nederland en tegen de strenge vorst kunnen. Graag willen wij een bijdragen leveren aan een nieuw tijdperk met palmbomen in elke tuin, park of op het strand en Nederland een stukje gezelliger en tropischer maken.

Wat doen wij extra voor jou!

Hoe zorgt HappyPalm nou voor de happy palms en happy klanten? Dit doen wij door altijd kwaliteit te leveren op alle gebieden. Het begint met het selectief uitzoeken van de mooiste bomen voor ons assortiment. Al onze bomen zijn voorzien van een planten paspoort, zo kan je zien waar de boom precies vandaan komt. Na de selectie zorgen wij voor de beste verzorging van onze palmbomen en zijn wij partner van Pokon Naturado. Bij aankoop van een palmboom, zorgen wij voor een uitgebreid verzorgingsblad met alle informatie die nodig is voor jouw boom, om je palm happy te houden. 

Onze service
We staan altijd klaar voor de vragen van jou als klant, we proberen alle vragen die je voor 22:00 stelt dezelfde dag nog te beantwoorden. Wil je tips wilt of een leuke foto sturen van een mooie happy palm kan dat ook altijd, we helpen je graag en vinden alle foto's leuk! We doen ook iets extra's door win acties te organiseren voor onze klanten, gratis content weg te geven en af en toe onze klanten te bedanken met een extraatje!

'De mooiste momenten in je leven zal je met palmbomen beleven'

Powered by AZEXO Shopify page builder