Gratis verzending door heel Nederland en België06 83 69 06 01Happypalmnl@gmail.com

Over Happy Palm

Niet op een zolderkamertje, maar in een restaurant vol met palmbomen. Daar is ons idee begonnen. Wie zijn wij? “Onze namen zijn Joep en Kelvin, twee jonge ondernemers van 21 jaar en gedreven door onze missie om ondernemend Nederland groener, mooier en frisser te maken. Het begon allemaal doordat Kelvin uit eten ging in ons…

Niet op een zolderkamertje, maar in een restaurant vol met palmbomen. Daar is ons idee begonnen. Wie zijn wij?

“Onze namen zijn Joep en Kelvin, twee jonge ondernemers van 21 jaar en gedreven door onze missie om ondernemend Nederland groener, mooier en frisser te maken. Het begon allemaal doordat Kelvin uit eten ging in ons lievelingsrestaurant in Wassenaar. De gelegenheid stond vol met palmbomen en Kelvin vroeg uit nieuwsgierigheid aan de eigenaar waar de bomen vandaan kwamen. Het antwoord was dat de bomen geleaset waren en dat bracht Kelvin op een idee. 

Hij besloot zelf palmbomen te willen verhuren aan een restaurant en vroeg vriend Joep om hem te helpen omdat hij een rijbewijs had. Om samen de bomen bij de ondernemer te brengen. Joep vond dit zo’n gaaf idee en dacht laten we hier een bedrijf van maken dit wordt geweldig. En wilde graag ook palmbomen verkopen. Met het leveren van de boom merkten ze dat de ondernemers en klanten zo positief reageerde. Die momenten gaf de jongens zo’n boost en zo besloten de jonge ondernemers dat ze hier hun bedrijf van wilden maken. Het betekende de geboorte van hun business: Happy Palm.”

De beleving van onze diensten

Het is niet bij die ene boom gebleven. Ons dienstenaanbod kent nu vele vertakkingen. We leveren nu diverse soorten planten en bomen aan verschillende soorten bedrijven. We werken samen met kantoorlocaties, horecagelegenheden, wellness centra, campings, evenementenbureaus, evenementenlocaties en organisatoren van festivals.

Wat ons drijft is, dat we Nederland graag een stuk groener en frisser maken. Dit doen we onder andere door palmbomen te leveren, maar ook naaldbomen, kamerplantjes voor op de tafel en alles daar tussenin. De ondernemers waar we mee werken vinden het belangrijk om een bijzondere sfeer neer te zetten. Dat is voor hen zo belangrijk, omdat ze de mensen willen laten terugkomen. Het moet voor zowel hen als ons een verademing zijn. Een plek waar de bezoekers nog lang over napraten. En zonder op te scheppen kunnen we zeggen dat het ons tot nu toe goed is gelukt.

De locaties waar we mee werken zijn al meerdere keren gefotografeerd en gedeeld op social media. De bijzondere en verfrissende beplanting is iets waar mensen uit de regio op afkomen en over vertellen aan hun vrienden. Ook de ondernemers zijn trots op hun plek die is aangekleed door Happy Palm. Een van onze klanten heeft zelfs meer dan 50.000 volgers op social media. Ook dat is iets waar we trots op zijn.

Waar we voor staan

Inmiddels hebben we met diverse ondernemers uit de regio gewerkt en daardoor weten we dat Happy Palm als bedrijf met veel groeipotentie is. En laat groei nu net iets zijn waar wij zo van houden. Niet alleen als het gaat om de beplanting die we verzorgen of de locaties van onze klanten. In onze eigen groei steken we ook veel tijd en energie.

Eén van ons twee (Joep) heeft inmiddels een specialistische opleiding interieurbeplanting gevolgd bij Forza Verde. We lezen veel en praten ook met kwekers om nog meer te leren over het plantenrijk. Dit ontstaat allemaal organisch vanuit onze passie voor het vergroenen van diverse locaties door heel Nederland. Netwerken en leren van ondernemers uit andere vakgebieden vinden we ook belangrijk, omdat we nog meer waarde willen leveren in de toekomst. Want servicegericht zijn, duurzaamheid en bedrijven naar een hoger niveau tillen is waar we voor staan.

Wil jij met de juiste beplanting voor je locatie ook je bedrijf laten groeien? Net als al die ondernemers die je al voor gingen, door zaken te doen met Happy Palm. Neem dan nu contact met ons op en we komen bij je langs voor een vrijblijvend gesprek. Tot dan!

Met groene groet,

Joep en Kelvin

Creëer je eigen vakantie!